Beste lezer,

Website
We hebben een nieuwe Websitebeheerder. Het is Remco de Bruijn. E-mail:remco_nieuwstadt@hotmail.com. Anders dan dat het e-mailadres doet vermoeden woont Remco in Oud Urmond. Remco wacht op onze input om van de website een nuttige informatietool te maken. Heb je nieuws of een verslagje van een activiteit: stuur het naar Remco. Uiteraard moet er een verband bestaan met onze vereniging en moet het een beschaafd bericht zijn. Als aan de voorwaarden wordt voldaan zal Remco het plaatsen.

Ook om info op te halen is er de site. Je vindt er de programma’s van de seniorenteams en je vindt er info over onze activiteiten.
Of de website een succes wordt hangt af van ons allemaal: leveren we Remco genoeg materiaal? Kijken we vaak genoeg op de site?

Druk Voetbalprogramma

Wat in het vat zit verzuurt niet: veel voetbalwedstrijden afgelast. Geen nood! Dan gaan we in maart en april VOL AAN DE BAK. Zondag 17 maart speelt het eerste thuis tegen Neerbeek, de zondagen daarna uit en thuis tegen Sanderbout.

Kijk voor het programma van de andere teams op de site of voor de ouders van de jeugd op de app van de diverse jeugdteams.

In april krijgen we onder andere een dubbel Paasprogramma en een aantal donderdagwedstrijden. Kijk ook op de site www.Urmondia.nl.

Activiteiten

De maart-activiteit in de kantine is een 89/90 party met een vleugje Iers. De Ierse sferen worden geproefd met behulp van de bekende Ierse bieren. Onze kantinecrew wordt die dag ondersteund door een bekende DJ: Wim Frijns. We hopen op een goede opkomst. Kom allemaal naar de kantine en neem je vrienden en bekenden mee.


Samen maken we er een gezellige avond van.

Overige activiteiten welke nu reeds bekend zijn:

  • Op paaszondag overwegen wij een activiteit voor de jeugd met springkussen, eieren zoeken en gezamenlijke brunch. Kosten 10 euro per persoon voor de brunch.
    Voor de jongere jeugd, gematigd tarief. Wij weten nu niet of er genoeg interesse is voor deze activiteit en zullen dat via de jeugdleiders laten inventariseren.
  • verder in april voor de volwassenen de sportquiz en bij voldoende interesse, te peilen bij de teams, een smartlappen/Hollandse avond.
  • 19 mei afsluiting seniorenseizoen met vanaf 17.00 uur muziek van Bad Hairday
  • Zaterdag 15 juni gezamenlijke activiteit: afsluiting van de UBC jeugd én vrijwilligersavond van Urmondia en UBC.
  • Tijdens het eerste weekend van juni organiseert ADC op onze accommodatie haar jaarlijks veldvolleybaltoernooi plus feestavond; dit jaar met een gouden rand vanwege het 50 jarig jubileum.

Jeugdvoetbaltoernooi

Vanaf medio augustus biedt onze accommodatie weer veel spanning, sportiviteit en voetbalplezier voor de jeugd. Dan is het weer tijdens drie weekenden tijd voor ons voetbaltoernooi. De voorbereiding van dit toernooi start weer ergens in de komende weken. Wil je ons helpen om er ook dit jaar weer een succes van te maken: laat het dan even weten door een e-mail aan onze secretaris: info@urmondia.nl
Naar dit e-mailadres kun je ook je vragen, tips of dergelijke zenden om onze club te verbeteren.

Scheidsrechters

Onze jeugd heeft recht op goede scheidsrechters. Het is een pré voor een scheidsrechter als hij zelf gevoetbald heeft. Hij voelt de wedstrijd beter aan en kan zich beter in de spelers verplaatsen. Onze jeugd vraagt aan de seniorenleden actief of niet meer actief: maak eens een zaterdagochtenduurtje of zaterdagmiddaguurtje vrij en geef leiding aan een jeugdwedstrijd. Zo nodig investeert Urmondia/UBC graag in een scheidsrechterscursus.

Donateursactie

In de tweede helft van april is er weer onze donateursactie. Alle seniorenleden wordt gevraagd om in die betreffende week één avond of zaterdagmorgen ter beschikking te stellen om een aantal straten te lopen en de donaties op te halen. Verdere info via de leiders.

Met sportgroeten,

Hub Verhoef

Vv Voorzitter Urmondia