Beste leden, begunstigers, vrijwilligers en ouders van jeugdleden…

We nodigen alle leden en ouders van jeugdleden uit voor ontbijt, toernooi en voor de nieuwjaarsreceptie op 5 januari.

We beginnen met een ontbijt waar je alleen aan mee kunt doen als je je even aanmeldt bij John Dijks, zie onderstaande poster. De kosten zijn 6 euro per deelnemer en 3 euro voor Kids onder 12 jaar. Je kunt ontbijten tussen 09.00 uur en 12.30 uur (in tegenstelling tot wat op onderstaande poster staat dus tot half een).

Om 11.00 uur begint het Nieuwjaars toernooi. Alle voetballende leden van de JO19, de JO17 het eerste, tweede en derde elftal, het veteranenteam en de zeventallenteams van 35+ en dames zijn uitgenodigd mee te doen met dit MIX-toernooi op halve velden. Wij hopen van alle uitgenodigde teams een aantal leden en liefst zo veel mogelijk te mogen ontmoeten. Zorg dat je om 10.45 uur aanwezig bent. Je hoeft je niet apart aan te melden. Dat laatste moet wel gebeuren als je mee wil ontbijten.

Om half twee wordt de nieuwjaarsreceptie geopend door een korte nieuwjaarstoespraak van de voorzitter. Daarna deelt diezelfde voorzitter aan iedereen een gratis consumptiebon uit en vrijwilligers krijgen drie gratis consumptiebonnen extra.

Laten we 2020 samen goed beginnen! Tot zondag!

Hub Verhoef
Voorzitter vv Urmondia
Tel. 06-55853639
HubVerhoef1955@gmail.com