ARMADA 3 – URMONDIA 3 (0-4)

u3

12 MAART 2017

De eerste echte lentedag van 2017 is een feit. Er schijnt een heerlijk zonnetje en het veld bij Armada ligt er goed bij.

Na een goede warming-up en de bespreking van Erwin gingen we het veld op. Onze aanvoerder wint de toss en we mogen beginnen met de zon in onze rug, toch een voordeel. De eerste minuten waren voor Armada maar echt gevaarlijk werden ze niet. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we steeds meer over(ge)wicht. We creëerden enkele kansen maar echt gevaarlijk werden we niet. Al met al was het een saaie eerste helft.
We gingen de rust in met 0 – 0 op het scorebord. Tijdens de rust hebben we rustig de thee gedronken en wat gelachen. Want we waren er van overtuigd dat we zouden winnen.

Met de laagstaande zon in onze ogen begonnen we scherp aan de tweede helft. We pakte meteen het initiatief en onze spits Alex, die in de tweede helft binnen de lijnen is gekomen, zorgde ervoor dat de bal meer vast werd gehouden op de helft van Armada. En dat resulteerde eindelijk in de 0 – 1 van Roel.
Hierna probeerde Armada nog druk te zetten maar dat mocht niet baten, want de verdediging stond weer als vanouds. We liepen al snel uit naar 0 – 2 door Hans.

Toen sloeg het noodlot toe bij een middenvelder van Armada die Joey probeerde af te stoppen met een overtreding. De middenvelder van Armada bleef liggen en had ogenschijnlijk iets aan zijn schouder. Dat werd een ritje naar het ziekenhuis.
Op het middenveld gebeurde nog meer: Op Hoes werd weer eens een overtreding gemaakt waarbij van beide kanten werd nagetrapt. Alex kwam zich er mee bemoeien en moest voor 10 minuten het veld verlaten, overigens samen met een speler van Armada. Voor de rest bleef het gelukkig rustig en gingen we door met voetballen.
Nadat Alex terug mocht komen in het veld wist hij het juiste antwoord te geven door de 0 – 3 te scoren.
Het slotakkoord kwam op naam van Remco, die met een zwak, stuiterend schot de 0 – 4 wist te scoren. Dit was tevens ook de eindstand.

Het was een degelijke wedstrijd waarbij we goed als een team hebben gevoetbald. Iedereen had een goede inzet maar er was een speler die wat extra bracht door zijn constante inzet en gevaar.
Deze week man-of-the-match: Roel

Op 26 maart spelen we de uitwedstrijd tegen Sanderbout 3.