BART KNOLS NIEUWE TRAINER URMONDIA

bart-knolsMijn naam is Bart Knols. Ik ben 39 jaar en woonachtig in Beek, samen met mijn vrouw Nancy en 3 dochters (Myrthe 9 jaar, Lotte 7 jaar en Sanne 5 jaar).
Ik ben werkzaam als planner binnen Vivantes Ouderenzorg.
Op mijn 5de begon als klein jochie mijn voetbalavontuur bij VV Caesar, waar ik de volledige jeugdopleiding heb doorlopen en vervolgens vanaf mijn 16de bij de senioren met het eerste elftal de opmars vanuit de 4de klasse naar de 2de klasse heb mogen meemaken.
Vanaf 2010 werden de fysieke ongemakken echter steeds groter en heb ik wegens aanhoudende knieblessures helaas een punt moeten zetten achter mijn actieve voetbalcarrière.
Om toch mijn voetbalpassie te kunnen uitoefenen heb ik de overstap gemaakt naar een positie buiten de lijnen van het veld. De seizoenen 2013 – 2014 en 2014 – 2015 vervulde ik de rol van assistent-trainer bij Caesar 2 in de reserve 1ste klasse en ik heb in deze periode het trainersdiploma TC 3 behaald. Nu ben ik bezig aan mijn 2de seizoen als trainer bij VV Caesar 2. In al die jaren heb ik als voetballer één keer de overstap gemaakt naar een andere club. In het seizoen 2009 -2010, speelde ik namelijk voor RKVV Urmondia. Dit was een seizoen waaraan ik veel goede herinneringen bewaar, ondanks dat het maar een jaar mocht duren vanwege eerder genoemde fysieke klachten.
Ik vind het daarom geweldig dat ik ditmaal als trainer samen met de spelers, het bestuur en de supporters van Urmondia een nieuwe sportieve uitdaging aan mag gaan.

Ik kijk er in elk geval naar uit!!!