F2 JAARAFSLUITING

F2 sluit jaar af met ouder-kindtournooi

De laatste training van 2016 organiseerden de trainers een ouder-kindtournooi voor de F2. De aanmeldingen stroomden massaal binnen, zowel voor het meespelen als voor het helpen langs de zijlijn. Eerst mochten de kinderen samen met hun ouders in een klein team tegen elkaar spelen. Blijkbaar waren veel papa’s blij dat ze hun sportieve kant mochten laten zien, ze waren vaak nog fanatieker dan de kinderen. Een papa maakte een paar mooie slidings en de hoogste bal van de avond kwam van de voet van een mama.  En langs de kant werd flink aangemoedigd door ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes.

Na een korte pauze mochten de ouders het tegen de kinderen opnemen. En de ouders begonnen sterk en stonden al snel op voorsprong. En dat terwijl juist de kinderen 3x gevaarlijk bij het doel kwamen maar dat leverde geen punten op. Het werd enorm spannend toen de f2-tjes kort voor tijd de gelijkmaker scoorden. En toen hadden ze de smaak te pakken! Direct daarna werd het, in de reservetijd, nog 2-1 voor de kinderen. Dat hadden ze ook dik verdiend.

Tot slot mocht iedereen nog penalty’s trappen bij een keepende papa. Moe maar voldaan keerde iedereen richting kleedhok, waar de kinderchampagne, cake en gluhwein klaar stond. Een bedankje voor de trainers voor dit leuke initiatief en  aan alle anderen die meegeholpen hebben tijdens deze avond.

Groetjes, Claudia Jacobs (mama van Silven Rours F2)

f2