IN MEMORIAM  

Peter Ahrens

16 juni 1942.                              16 april 2020.

Je hebt mensen waar je woorden voor tekort komt
Je hebt mensen die alles kunnen
Je hebt mensen die er altijd en overal zijn
Je hebt mensen die je nooit zult vergeten

Zo iemand was Peter Ahrens

Peter Ahrens, (Peter Loempia of Grote Boendoek), was bovenal aimabel, altijd rustig, nooit kwaad. Altijd een glimlach, altijd bereid om te helpen. Niets was hem teveel. “Nee” kende hij niet. Iedere Urmondiaan zal zijn eigen herinneringen aan Peter hebben.

In zijn langjarige carrière bij V.V. Urmondia was Peter jeugdleider/trainer en niet zonder succes. Hij werd meermaals kampioen met diverse jeugdteams. Hij was lid van de kampcommissie en ging mee op de afsluitingskampen. Waarbij hij actief mee deed  aan speurtochten, bosspellen en de meest hilarische zeskampspellen, activiteiten die bij zowel jong als oud nog op het netvlies zullen staan.

Bij vrijwel ieder seniorenteam heeft Peter als grensrechter gefungeerd. Hij was scheidsrechter. Nooit liep het tijdens de wedstrijden uit de hand. Bij diverse jeugdtoernooien werd hij uitgeroepen als “Beste scheids van het toernooi” Peter kon lekker koken en trakteerde ons vaker op heerlijke oosterse lekkernijen, waaronder natuurlijk zijn befaamde loempia’s!

Jarenlang was hij penningmeester van de spaarclub. De boetes werden door hem gebruikt om voor de spaarders een feestavond te organiseren. Daarnaast zorgde hij voor de veldbelijning en verrichtte hij onderhoudsklussen.

Als kantinevrijwilliger was hij werkzaam achter de bar en in de keuken waar hij snacks maakte met sterallures.

Peter deed alles, was overal en kreeg van V.V. Urmondia een eigen kamertje om te bivakkeren op het complex met of zonder broodje kroket, met of zonder broodje frikandel.

Op een gegeven moment liet zijn gezondheid hem in de steek. Ondanks dat kwam hij nog regelmatig een broodje kroket eten tijdens de wedstrijden van U1 en genoot hij nog van de jaarlijkse vrijwilligersfeestavonden.

Beste Peter, de Urmondiafamilie zal je nooit vergeten.

Bedankt voor alles en Rust Zacht

Het Bestuur.