IVS/URMONDIA JO15-1 – HASLOU JO15-4 (4-0)

 

Vorige week opende het Mini team de kampioensgalerij. Vandaag was het de beurt aan het JO15-1 team om die galerij uit te breiden. Tegenstander was Haslou JO15-4. Onder het toeziend oog van talrijke supporters werd er een prima partij op de mat gezet. Vooral de eerste helft wisten de knakkers dat ze er voor moesten gaan. Diverse kansen werden gecreëerd en diverse pogingen werden positief afgerond. Het samenspel was uitstekend. Er stond een doeltreffend team op de grasmat. Met een ruime voorsprong werd de eerste helft afgesloten.

De tweede helft werd gekenmerkt door talloze doelkansen die maar niet het beoogde doel(punt) bereikten. Maar in die koppies stond de champagne al gereed. Het fluitsignaal van scheids Xelal opende letterlijk en figuurlijk de deur naar de glorie. Ongeslagen kampioen en de kers op de taart bewaren voor de laatste wedstrijd.

De leiders, Danny, Leon en Peter verdienen een dik compliment voor dit seizoensresultaat. Maar de grootste pluim gaat toch naar de spelers van dit prachtige team.