/
  • KAARTEN VOOR FORTUNA

  •  

   Als maatschappelijke tak van Fortuna Sittard willen wij de voetbalclubs, welke deel uit maken van de samenwerking Voetbal Puur, uitnodigen om de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Groningen te bezoeken op zaterdag 27 november, aanvang 18.45 uur. Gelukkig is het bezoeken van een stadion weer gewoon mogelijk nu de strengste Covid-maatregelen door de overheid van tafel zijn gehaald. Houd hierbij wel goed in de gaten dat bij de ingang de Coronacheck-app gecontroleerd wordt.

   Wij bieden u als gewaardeerd lid van samenwerking Voetbal Puur de mogelijkheid om kaarten voor slechts € 5,00 per persoon te bestellen door te mailen naar tickets@fortunasittard.nl. Het aanbod geldt voor zowel jeugd als volwassenen. Bestellen van de kaarten is mogelijk tot en met woensdag 24 november. De tickets voor deze wedstrijd kunnen op onderstaande twee momenten worden opgehaald, waarbij het verzoek is om de betaling middels een pintransactie te voldoen.

   • Vrijdag 26 november: de dag voor de wedstrijd zijn kaarten op te halen aan de receptie bij de hoofdingang van het stadion (09.00 – 17.00 uur);
   • Zaterdag 27 november: op de wedstrijddag is het enkel mogelijk om de kaarten vanaf 17.30 uur op te halen aan de kassa op de Zuid-tribune.

   Wij hopen jullie vereniging in groten getale te mogen ontvangen, zodat de Sittardse ploeg de support krijgt die nodig zal zijn bij deze belangrijke thuiswedstrijd. Mochten er vragen zijn, kunnen deze te allen tijde gesteld worden aan tickets@fortunasittard.nl.

   Tot snel in het Fortuna Sittard Stadion.

    

  rfwbs-slide