LINDENHEUVEL/H’BLOEM 1 – URMONDIA (3-1)

urmondia-7

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop was tegen de fusieclub Lindenheuvel/H’bloem. In het verleden leverden beide clubs pittige partijtjes af. Voor de winterstop wonnen de gastheren van vandaag met 0-3 in Urmond. Urmondia trad aan met enkele spelers uit het 2de elftal. Spits Vincent Borger was wegens ziekte afwezig.
De eerste helft ging de partij op en neer met enkele kansjes wederzijds. Het was een blunder van de achterhoede van de thuisclub die Urmond op voorsprong zette.
De 0-1 (Randy Verhulst) was tevens de ruststand.

Ook de tweede helft waren de partijen gelijkwaardig. Het was echter Lindenheuvel die al spoedig de gelijkmaker scoorde, 1-1. Urmondia kreeg ook de nodige kansjes via, vooral Randy, maar het vizier stond niet op scherp. Dit in tegenstelling tot de tegenstander die snel uitliepen op 3-1.
In de slotfase was het Rick van der Gugten die nog hout trof.
Jammer, gezien de strijdlust en inzet, was 1 puntje voor de blauw-witten terecht geweest.

Gelukkig weten de achtervolgers van Urmondia ook niet te winnen waardoor de schade beperkt blijft.
Zondag aanstaande is de thuiswedstrijd tegen SVM, een directe tegenstander in de gevarenzone,  waar tegen de punten gepakt moeten worden.

Verslag: Hen Breuls

 

 

 

 

urmondia-18  urmondia-16 urmondia-15 urmondia-14 urmondia-13 urmondia-12 urmondia-11 urmondia-10 urmondia-9 urmondia-8  urmondia-6 urmondia-1