Beste lezer,

Half april en eindelijk lopen de diverse competities op volle toeren. Eindelijk rolt de bal weer overal over de velden.

Er gebeurt van alles bij Urmondia, deze weken. Het eerste elftal blijkt moeilijk te verslaan door de tegenstander… Er zullen nog wel heel wat punten gepakt gaan worden! Hopelijk aankomende donderdag al thuis 18.30 uur tegen Geulsche Boys. En wie weet pakken we volgende week donderdag wel weer drie punten tegen IVS.

Ook alle andere teams hebben een volle agenda. De resultaten zijn zeker niet slecht. Er is volop te beleven. De A-jeugd gaat meedoen met een toernooi in Pasen en dat is een prima initiatief van dat desbetreffende team en de ouders.

In de week van 28 april tot en met 4 mei is er de jaarlijkse donateursactie. Seniorenteams inclusief veteranen worden dan geacht hun handen uit de mouwen te steken en samen lopen we zo’n 30-tal routes door
Urmondia om de vrijwillige bijdragen op te halen en te flyeren. Wees er tijdig bij: als iedereen een keer loopt blijft het leuk voor eenieder en is de klus snel geklaard.

We zijn enerzijds drukdoende met dit jaar maar we blikken ook al vooruit naar het volgend jaar. Hoe zal het jeugdtoernooi er uit zien.? Op 10 april is de eerste vergadering.

Gaat het ons lukken om voor volgend jaar een dameselftal te genereren: 11 april vergadering. Aanmelden en inlichtingen bij Armanda_139@hotmail.com of 06-23857380. Vrijdag trainen, zondag voetbal 7 x 7. Woensdag 1 mei is er de volgende bestuursvergadering. Dan kijken we wat er moet gebeuren om volgend jaar alles wat moet bezet te hebben. Heb je zelf agendapunten: zend een mailtje.

Volgend jaar stoppen weer een aantal bestuursleden; ook vrijwilligers zullen soms stoppen. Denk erover na: wellicht is er iets dat bij je past en waarmee je de club als vrijwilliger kunt helpen. Heb je interesse bel me gewoon even.

Voor dit jaar nog kort de aandacht voor een drietal activiteiten:

  • 3 mei: open training dames alsmede sportquiz in de kantine
  • 19 mei: afsluiting competitie U1 met vanaf 17.00 uur live music. Hub Worms met zijn orkest!
  • 15 juni: Vrijwilligersavond én afsluiting jeugd gezamenlijk.

Over deze activiteiten volgende keer meer.

Laten we het seizoen lekker samen afsluiten.

Viva Urmondia en UBC,

Hub Verhoef
voorzitter Urmondia