Beste Urmondianen,  WIJ ZIJN BEGONNEN!!!!

Het gonst weer op het Urmondia terrein. Er wordt weer volop gevoetbald. Het aankomend seizoen zullen we met 3 seniorenteams, 2 veteranenteams en een damesteam strijden voor de sportieve eer op het voetbalveld. UBC heeft weer volop teams in alle leeftijdsklassen die in competitie verband de degens gaan kruisen met hun leeftijdsgenoten van andere verenigingen.

De augustusmaand brengt ons nog twee mooie evenementen:

  • De beachparty is op 30 augustus. We hebben een heel mooi artiestenprogramma en ik verklap u: het wordt stralend weer. In ieder geval tijd voor een verfrissend sapje, cocktailtje, wijntje of biertje.

Er is GEEN entree verschuldigd.

  • Op 31 augustus mogen we genieten van 16 viertallen-teams bestaande uit voetballertjes onder de 7 jaar. Geweldig om te zien hoe de eerste beginselen van het voetbalspel zijn aangeleerd en worden uitgevoerd. Kom kijken naar het spel en naar de prijsuitreiking om ongeveer 14.00 uur. De dag erna, op 1 september alweer zijn alle leeftijdsklassen onder de 12 jaar tm de JO 8 aan de beurt om in een dag vullend programma met prijsuitreikingen om ca. 13.30 uur en 17.30 uur het 40ste jeugdtoernooi af te sluiten.

Ik nodig de leden en de ouders van de jeugdleden uit om aanwezig te zijn op deze geweldige activiteiten. Neem vrienden, bekenden, opa’s en oma’s mee!!

De volgende nieuwsbrief zal over circa twee weken zijn. Dan aandacht voor de diverse competities en geplande activiteiten.

Big Benny en Frenske Hanssen zijn van de partij (klik hier)