Beste leden, begunstigers, vrijwilligers en ouders van jeugdleden…

KERSTAVOND BIJ URMONDIA

VRIJWILLIGERS KRIJGEN KORTING!!
ZOWEL DE VRIJWILLIGER ALS ZIJN/HAAR PARTNER BETALEN SLECHTS €17,50.
Alle andere leden betalen € 25 per lid. Voor iedereen geldt: alle eten en drinken zijn begrepen in de genoemde vaste prijs. AANMELDEN VÓÓR 14 DECEMBER. WIJ REKENEN OP EEN GEZELLIG DRUKKE KANTINE MET VEEL URMONDIANEN EN VRIJWILLIGERS.

Ik kom net terug van de Sinterklaasbijeenkomst bij Urmondia. Altijd fijn dat Sint en Piet tijd voor de UBC kinderen weet te maken. Wij danken Sint en Piet daar voor en ook John van de kantine voor de organisatie. Er liep ook nog een brandweerman rond van de Pow Patrols. Geeft een goed gevoel dat je altijd veilig bent, dus ook de brandweerman bedankt. Als Sint in het land is, is het weer tijd voor de laatste maand van het jaar. Een drukke maand voor Urmondia en UBC.  Er wordt nog volop gevoetbald. Hopelijk wordt er weinig afgelast. Dan kunnen we door gaan tot en met het weekend voor Kerst!

ZONDAGMIDDAG 8 DECEMBER EN 22 DECEMBER. HET EERSTE SPEELT THUIS TEGEN SANDERBOUT EN SUSTERSE BOYS. LET OP: AANVANG 14.00 UUR.

Voor alle andere wedstrijden van senioren én van UBC zie de sites en voor zover je daar toegang toe hebt de diverse apps van de diverse teams. Ik heb het idee dat er wel een kampioenschap voor een of meerdere UBC teams in het verschiet is. Voor alle voetballers van jong tot oud geldt: veel succes in de wedstrijd en vooral veel plezier!!

WAFELACTIE: OP MAANDAG 16 EN WOENSDAG 18 DECEMBER.
De diverse UBC teams komen met wafels langs de deur. De pakjes komen van bakkerij Dukers en de wafels zijn met roomboter gebakken. Een pakje kost dan ook hetzelfde als dat bij bakkerij Dukers.

Er zijn rondom de jaarwisseling twee voetbaltoernooien gepland:We nodigen de JO-19 de JO-17 het dames 7tal, het 35+ 7tal, het eerste, het tweede, het derde en de vets uit om aan de toernooien deel te nemen.

Het zaalvoetbaltoernooi is op 27 december.

Het nieuwjaarstoernooi is op 5 januari samen met de nieuwjaarsreceptie.
Het nieuwjaarstoernooi wordt een mix van dames en heren. Dat is nieuw.

Die poster deel ik volgende keer met U. Dan ook meer nieuws over het darttoernooi op 11 januari, over de naar 25 januari verschoven kinderbingo en de Karnavalsavond van 14 februari. Ik wens jullie allemaal fijne Kerstdagen, een gelukkig en voorspoedig 2020.

I see you bij Urmondia/UBC
Hub Verhoef
Voorzitter Urmondia