/
  • Nieuwsbrief januari 2021

  • In deze editie
   - Woord van de voorzitter
   - Website
   - Kantine, kleedlokalen en corona
   - Walking voetbal
   - Jaarvergadering
   - Clubacties
   - Bestuursvergadering

   Verenigingsinfo
   VV Urmondia
   Swentiboldlaan 39
   6129 HP Urmond
   Postbus 200
   6170 AE Stein

   T kantine (046) 433 6000
   E info@urmondia.nl
   W www.urmondia.nl

   IBAN NL16RABO0149201966

   Woord van de voorzitter

   Nieuwsbrief december? Gemist? Er was geen nieuws! We beleven de lockdown in stilte! Is er dan nieuws. Valt er in het nieuwe jaar dan wel wat te beleven?
   Tot nog toe, niet al te veel natuurlijk en dat is nu net de bedoeling van een totale lockdown. De maatschappij een beetje stilleggen in afwachting van voldoende mensen die ingeënt zijn met een succesvol vaccin.
   Een uitgebreide terugblik op 2020 laat ik maar achterwege. Voor mij persoonlijk was het geen slecht jaar. Dat kan echter voor eenieder anders zijn.
   Ik hoop dat 2021 voor iedereen een fantastisch jaar wordt met alleen maar hoogtepunten. En uiteraard heel veel gezondheid. Voldoende bewegen helpt daarbij en bewegen in groepsverband maakt het allemaal wat leuker.
   Voor de vereniging was 2020 sportief gezien een gemiddeld jaar. De normale ups en downs. Belangrijk wel het plezier te zien van alle voetballers, zowel bij de jeugd maar ook bij de senioren. De vriendschap binnen de selectie en binnen alle teams vormt een goede basis voor goede resultaten op het veld. Die vriendschap en je gezondheid dat is de reden van het bestaan van onze vereniging.
   Optimist die ik ben, kijk ik vooruit naar de periode na de lockdown en hopelijk is die lockdown ergens in februari ten einde. De Britse, Zuid Afrikaanse, Braziliaanse variant kan het einde van de lockdown verder doorschuiven naar later in  2021. We zullen het zien en zodra het mag gaan we ons weer voorbereiden op de herstart van de competitie of wat dan daar nog van over zal blijven. De KNVB zal dan haar nieuwe speelschema bekend maken en we zullen er een succes van proberen te maken. Belangrijkste is dat we weer van het spelletje mogen gaan genieten, actief of passief. En dat we dan ook in groepsverband kunnen trainen, heerlijk toch!
   Een groepje oud Urmondia 5 coryfeeën heeft het initiatief genomen om hun Urmondia carrière na een onderbreking van 30 jaar voort te zetten als Walking Voetballer. Erik Bergevoet, Gaston Bus en Harald Salden en een aantal van hun maten zijn van de partij.
   De jeugdtrainingen hervatten deze week, vanaf 20 januari. Genoeg om naar uit te kijken dus.

   Website

   Heb je al gekeken naar onze nieuwe website? Zoals vorige keer in de nieuwsbrief bericht verhuist Remco weer terug naar Nieuwstadt en zijn we op zoek naar een nieuwe webbeheerder. Heb je interesse voor deze baan die je mooi thuis vanuit je kantoor of vanaf de keukentafel kunt doen, laat het ons weten. De website is erg belangrijk voor een goede communicatie tussen leden en vereniging en voor een goede PR van de vereniging in haar omgeving.

   Kantine, kleedlokalen en corona

   De jeugd gaat weer trainen: vanaf 20 januari. De senioren moeten nog even wachten. Minimaal tot 10 februari. Houd rekening met het volgende:
   In verband met coronamaatregelen is de kantine tot nader bericht gesloten.
   Ook omkleden in de kleedlokalen en douchen is nu niet toegestaan. Zo gauw als het straks mag, gaan kleedlokalen en/of kantine weer open. Dat is dus ergens na 12 februari.

   Walking voetbal

   We gaan het weer proberen. Zodra het mag gaan we weer proberen Walking Voetbal op te starten. Iedere dinsdag- en vrijdagavond van zeven tot kwart voor acht.  Erik Bergevoet en een aantal van zijn maten starten dan. Urmondia zorgt voor een trainer. Kantine is open. Wat houdt je tegen om het ook te proberen. Sporten is gezond, op iedere leeftijd en zeker in de buitenlucht!!
   Heb je interesse, kom gewoon naar het sportcomplex of bel voor info naar Erik Bergevoet: 0621673472 of naar de voorzitter Hub Verhoef: 0655853639.
   Kom op, aarzel niet. Geef je op!!

   Verplaatsing jaarvergadering

   Normaal gesproken houden we elk jaar in de periode oktober/november onze jaarvergadering. Door de coronamaatregelen hebben we moeten besluiten deze te verschuiven naar 25 februari 2021 aanvang 21:20 uur. Op deze vergadering staan enkele belangrijke agendapunten zoals financiële verantwoording en begroting, (her)benoeming bestuursleden, aanvaarding nieuw vrijwilligersbeleid en het live gaan van onze geheel vernieuwde website.

   Onder voorbehoudNoteer in je agenda: 25 februari 2021 om 21.20 uur jaarvergadering Urmondia.
   Noteer in je agenda: 22 januari 2021 om 21.20 uur jaarvergadering Urmondia.

   Grote Clubactie en Rabo Club Support

   De grote clubactie heeft dit jaar 1150 euro opgebracht. Iets minder dan vorig jaar. Dank aan ieder die daaraan heeft bijgedragen.       
   De Rabo Clubsupportactie heeft maar liefst 1840 euro opgeleverd. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft. 

   Volgende bestuursvergadering: Uw inbreng is welkom 

   Onze volgende bestuursvergadering is op 4 februari om 20.00 uur. Heb je punten waarvan je denkt dat die in de bestuursvergadering besproken moeten worden of goede tips of ideeën, of wil je meer info over wat een bestuurslidmaatschap inhoudt of heb je interesse in de functie van websitebeheerder meldt je dan vóór de bestuursvergadering bij de voorzitter: hubverhoef1955@gmail.com

  rfwbs-slide