Beste Remco,

Half mei en we zitten nog volop in de voetbal. We kijken al vooruit naar het volgende seizoen, maar eerst nog een aantal wedstrijden spelen. U1 tm U4, de vets en UBC. Zorgen dat je er plezier in hebt, zo goed mogelijk spelen met passie gericht op een zo goed mogelijke eindklassering. Dat is de voetbalsport: daar hoort winnen bij en verliezen, maar ook saamhorigheid en teambuilding.Dat laatste maakt een vereniging. Samen een doel en samen lachen en feesten en ook samen verliezen en je weer oprichten op weg naar de volgende klus.

Er gebeurt van alles bij Urmondia, deze weken. Op de website staat een mooi verslag van het bezoek van de JO-19 aan Praag. Een hele ervaring natuurlijk, mooi dat eigen initiatief van een team tot zo’n mooie gezamenlijke ervaring leidt.

Op paasmaandag werden er paaseieren gezocht. De paashaas himself had de eieren verstopt. Er was een springkussen en de aanwezige kinderen hebben er van genoten.

De donateursactie van Urmondia senioren: dit jaar 21 routes gelopen en met een record opbrengst. Dank aan de koppels die liepen en dank aan de inwoners van Urmond voor de bijdragen.

De jeugdtoernooicommissie is weer in de slag om de jeugdtoernooien 2019 tot in de laatste puntjes te regelen. Natuurlijk hebben we weer hulp nodig, veel hulp. Bijgevoegd is een aanmeldformulier. Svp invullen en retourneren, allemaal één dagdeeltje helpen en onze kids hebben weer een mooie toernooidag. Makkelijk toch

We zijn enerzijds druk doende met dit jaar maar we blikken ook al vooruit naar het volgend jaar. Bestuursvacatures dienen te worden opgevuld. En niet alleen door oude rotten: verjonging is noodzakelijk. Jongens richt je niet op wat niet kan maar op wat wél kan: kom eens praten hoe je in het bestuur of in een commissie ten dienste van het bestuur zou kunnen functioneren.

Voor dit jaar nog een keer kort de aandacht voor een viertal activiteiten:

  • Gaat het ons lukken om voor volgend jaar een dameselftal te genereren: 3 mei de eerste proeftraining geweest. Veel enthousiasme. Vrijdag trainen, zondag voetbal 7 x 7. Er zijn nog twee proeftrainingen: op 17 mei en op 31 mei. Doe mee met die proeftraining en neem je vriendin mee!! Aanmelden en inlichtingen bij Armanda_139@hotmail.com of 06-23857380.
  • 19 mei: afsluiting competitie U1 met vanaf 17.00 uur live music. Hub Worms met zijn orkest! Je bent welkom!!
  • 22 mei: de proeftraining voor de nieuwe jeugdleden. Aanmelden:0653595352 Stefan.coenen@home.nl 
  • 15 juni: Vrijwilligersavond én afsluiting jeugd gezamenlijk. We hopen op een goede opkomst. Geef je tijdig op: voor 8 juni bij: 0651437912 Penners105@gmail.com

Dan nog één activiteit welke de aandacht verdient: geen Urmondia activiteit maar een activiteit van ADC. Op 1 en 2 juni viert ADC haar 50 jarig jubileum tijdens het traditionele buitenvolleybaltoernooi op de Urmondia accommodatie. Vanwege het jubileum is er op zaterdag een spellencircuit van de Nederlandse Volleybal Bond en is er een receptie.

Tot ziens op een van onze activiteiten.
Viva Urmondia en UBC,
Hub Verhoef
voorzitter Urmondia