/
  • In deze editie
   - Woord van de voorzitter
   - Nieuwe veldverlichting
   - Website
   - Coronamaatregelen
   - Jaarvergadering
   - Grote Clubactie
   - Nieuwjaarsbijeenkomst
   - Nieuwe tenues
   - Bestuursvergadering

   Verenigingsinfo
   VV Urmondia
   Swentiboldlaan 39
   6129 HP Urmond
   Postbus 200
   6170 AE Stein

   T kantine (046) 433 6000
   E info@urmondia.nl
   W www.urmondia.nl

   IBAN NL16RABO0149201966

   Woord van de voorzitter

   Vandaag hebben we gehoord dat het kabinet de twee weken sluiting van musea etc. niet wil verlengen maar ook dat er nog geen inzicht kan worden gegeven waarop de op 14 oktober ingegane maatregelen zullen eindigen. Dit alles onder voorbehoud, omdat de Coronacijfers zich goed moeten ontwikkelen.
   Optimist die ik ben, bereiden we ons dan maar voor op de wafelactie, want dat mag maar geen mooie kerstactiviteit, geen oudejaars- en nieuwjaarstoernooi. Wel hopelijk vanaf half januari een hervatting van de competitie, met publiek.
   We zullen zien of mijn optimisme bewaarheid wordt en wat er wel of niet kan doorgaan.
   In de tussentijd, wellicht ook daarna, houden we ons aan de gemakkelijk aan te houden maatregelen als 1,5 mtr. afstand van elkaar, mondkapjes dragen en regelmatig handen wassen. Samen stoppen we het virus!
   Over ongeveer een maand weten we weer meer.
   Het is niet zo dat we nu volledig in coronaslaap zijn: sommige teams trainen en soms worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Het bestuur bedankt de daarvoor verantwoordelijke trainers, leiders, jeugdleiders welke soms onder moeilijke omstandigheden toch met hun teamleden trainen en ballen. Chapeau mensen!!

   Blijf letten op elkaar en blijf vooral gezond!

   Nieuwe veldverlichting

   In de zomer kregen we op alle velden een nieuwe veldafrastering.
   Nu is de veldverlichting vernieuwd. Zowel op het boven- als op het trainingsveld is ledverlichting aangebracht.
   Dus: minder energieverbruik, meer licht en misschien ook beter voetbal.
   Fijn dat onze accommodatie weer geheel van deze tijd is. Dank aan de gemeente en aan Jack Bergevoet voor de coördinatie.

   Website

   Een weekje geleden is onze nieuwe website online gegaan. Sommige onderwerpen moeten nog gevuld worden maar u kunt al online gaan kijken hoe het gaat worden. Een groot woord van dank aan onze webmaster Remco de Bruijn voor het coördineren en opzetten van onze nieuwe website. De komende tijd zal hij de website verder vullen en vervolmaken.
   Jammer dat Remco aan het eind van het seizoen Urmond als woonplaats weer inruilt voor Nieuwstadt. We zoeken dus een nieuwe enthousiasteling voor het websiteonderhoud. Iets voor jou? Meld je!!
   Aan Remco dank en lekker doorgaan tot einde seizoen.

   Kantine, kleedlokalen en corona

   In verband met coronamaatregelen is de kantine tot nader bericht gesloten. Ook omkleden in de kleedlokalen en douchen is nu niet mogelijk. Zo gauw als het straks mag gaan we weer open. Tijdens de feestdagen is de kantine gesloten omdat de meesten van ons die in huiselijke kring willen doorbrengen. 

   Verplaatsing jaarvergadering

   Normaal gesproken houden we elk jaar in de periode oktober/november onze jaarvergadering. Door de coronamaatregelen hebben we moeten besluiten deze te verschuiven naar 22 januari 2021. Aanvang 21.20 uur.
   Op deze vergadering staan enkele belangrijke agendapunten zoals financiële verantwoording en begroting, (her)benoeming bestuursleden, aanvaarding nieuw vrijwilligersbeleid en het live gaan van onze geheel vernieuwde website.

   Noteer in je agenda: 22 januari 2021 om 21.20 uur jaarvergadering Urmondia.

   Grote Clubactie

   De lotenboekjes zijn weer uitgedeeld aan de jeugdleden, waarbij is gevraagd om zo spoedig mogelijk met de verkoop te starten en dan de boekjes weer ter verwerking in te leveren.
   We hebben slechts enkele boekjes retour ontvangen. Wat we bij die al ingeleverde boekjes zien is dat er  slechts enkele en soms zelfs geen loten verkocht zijn!!.
   Hier is een rol weggelegd voor de ouders: stimuleer je kind om loten te verkopen, de opbrengst is tenslotte ook voor de jeugd bestemd.
   We hopen dat er veel loten verkocht worden door en voor de jeugd. De jeugd heeft de toekomst: koop één of enkele lootjes voor dat goede doel! Bij 20 verkochte loten zijn 5 consumptiebonnen voor jou. Bij 40 verkochte loten kun je je opgeven voor de Kids-verkoopwedstrijd.! Zie het lotenboekje voor meer info.

   Verkopen kan tot 30 november maar s.v.p. lever je boekje eerder in met zoveel mogelijk verkochte loten. Ook inleveren svp voor of op 30 november svp.

   Nieuwjaarsbijeenkomst

   De nieuwjaarsreceptie/bijeenkomst wordt indien Corona toegestaan gehouden op 17 januari.
   Afhankelijk van wel/niet competitie wordt dan niet/wel een nieuwjaartoernooi georganiseerd.
   Meer nieuws daarover in de volgende nieuwsbrieven.

   Nieuwe tenues voor de jeugd, nieuwe trainingspakken voor de dames
   Fijn te kunnen melden dat alle jeugdleden in het nieuw gestoken zijn. De samenwerking van UBC met Brandfit is daarvoor met 4 jaar verlengd.
   De dames hebben zelf voor enkele sponsoren gezorgd. Met hun financiele bijdrage was het mogelijk om nieuwe trainingspakken aan te schaffen. Het geheel ziet er prima uit! 

   Sponsoren bedankt.        

   Volgende bestuursvergadering: Uw inbreng is welkom 

   Onze volgende bestuursvergadering is op 23 november om 19.30 uur. Heb je punten waarvan je denkt dat die in de bestuursvergadering besproken moeten worden of goede tips of ideeën meldt deze dan vóór de bestuursvergadering bij de voorzitter: hubverhoef1955@gmail.com

  rfwbs-slide