PRIMA START JO10

 

Zaterdag 23 september was het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de JO10.    Dit jaar onder de naam van SJO UBC. Een start met  een nieuwe samenstelling van het team. 4 kids hebben ons team verlaten en 3 jongens komen ons team weer aanvullen. We verwelkomen een oud bekende Dinesh Bogman samen met Kay Delbressine en Aiden ten Vaarwerk.
Onze eerste wedstrijd was tegen Groene Ster. Vooraf waren we een beetje nerveus. Groene ster is een grote club met veel goede teams.
Maar dat bleek voor onze tegenstander van vandaag niet te gelden. Dinesh maakt een rush naar voren en wist al vrij snel het doel te bereiken. Net nadat Kai met een geweldige pegel  de lat had geraakt. Vervolgens wist ook Kyan het net te raken gevolgd door Kay die het even later wel lukte. Quin en Dean hielden het achter allemaal goed in de gaten.
Raf zorgde voor de 4-0. Dinesh liet wederom van zich horen met een prachtig doelpunt 5-0. Hierdoor werden de mannen een beetje overmoedig en renden ze met zijn alle naar voren en kwam Groene Ster even in de wedstrijd en konden  de 5-1 maken. Door het goede keeperswerk van Simon werden het er niet meer.  Niet lang hierna tekende Raf voor de 6-1. Kay zette de einduitslag op 7-1. Helaas lukte het Aiden in de laatste minuten net niet om te scoren.