RABO CLUBKAS CAMPAGNE

Ook dit jaar doet Urmondia weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Westelijke Mijnstreek gaat haar sponsorbudget verdelen via de Rabobank Clubkas Campagne. Dit houdt in dat leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen meebeslissen over  hoeveel sponsorgeld de deelnemende verenigingen ontvangen ten behoeve van hun clubkas.

Je bent lid van de Rabobank wanneer je het blad “Dichtbij” ontvangt. Een Rabobank-lid kan zijn/haar  stem(men) uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder Rabobank – lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op één vereniging.

De Rabobank -leden ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen via de speciale website: http://www.spekjouwclub.nl/ www.spekjouwclub.nl.

De stemperiode loopt dit jaar van 8 t/m 23 mei 2018.

We willen je vragen je 2 stemmen uit te brengen op Urmondia, want iedere stem levert geld op!

Voor de overige 3 stemmen adviseren wij je om een of twee stemmen uit te brengen op ADC welke ook dit jaar weer hun buitentoernooi bij ons organiseren en de resterende stem(men) uit te brengen op Urmondse verenigingen. Laat je stem niet verloren gaan en denk er aan: 2 stemmen op Urmondia.

Stuur dit bericht door aan vrienden en familie! (Stemmen kan alleen wanneer zij wonen in een van de volgende gemeenten: Beek, Berg a/d Maas, Born, Elsloo, Geleen, Sittard, Stein, Urmond en Susteren).

Bent u nog geen Rabobank-lid dan kunt u zich aanmelden op de volgende site, waardoor u volgend jaar wel kunt stemmen:

https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier

Namens het bestuur van Urmondia: alvast bedankt.