U4 HERBSTMEISTER !

De laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2017 voor U4. Thuis tegen DVO de nummer 2 in de competitie.
William was er vandaag niet bij, maar de verloren zwarte parel Solo was er wel weer.
We begonnen goed aan de wedstrijd en DVO werd met de rug tegen de muur gezet. We telden de 11e minuut toen spits Sjoerrrrrrd de 1-0 maakte. We bleven goed druk zetten en met enkele goede combinaties zetten we DVO verder op hun helft vast . Het duurde tot de 25e minuut totdat onze regisseur Dino de stand naar 2-0 tilde . Alle 5 de toeschouwers gingen geheel uit hun bol en hingen in de spreekwoordelijke hekken.
Ruststand 2-0.

In de 2e helft gingen we vrolijk verder met lekker voetballen en in de 53e minuut maakte de goed spelende Steven de 3-0.
En toen kwam de 1e verassing in het veld namelijk… Solo, de uitgaansgelegenheden in Hoensbroek hebben zich aan hun woord gehouden.
Coach Roy en John hadden ze allemaal gebeld met het verzoek hem na 23.30 uur te weren.
Dit had als resultaat dat Solo de Molenweg weer had gevonden en vandaag weer present was. Koud in het veld ( en koud was het!) stond onze zwarte parel oog in oog met de keeper. Helaas verdween de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Even later was het wel raak. De constant vrijstaande Raffa zette de 4-0 op het scorebord. Gelukkig zat zijn haarbandje goed voor de foto!!
Aangezien December de maand van de cadeaus en verassingen is kwam verassing 2 van de middag!
Bij deze stand kreeg Dino rust en werd gewisseld voor een gezette spits namelijk…Tjeuke.
Zonder al te veel te lopen stelde deze zich als een volleerd strateeg op en bij een mooie aanval. 10 minuten later stond hij er nog. En net zoals in de beginjaren van zijn carriere (volgens Mitch van voor de oorlog) scoorde hij op een plastic zakje en een oude voetbalschoen de 5-0. Dit was ook de eindstand en hierdoor is U4 Herbstmeister met een doelsaldo van 40 doelpunten voor en 0 tegen !!!
Puike prestatie mannen allemaal , zonder uitzonderingen een super 1e seizoenshelft gedraaid.
Klasse!!!!
Wij wensen als 4e elftal alle Urmondianen fijne feestdagen!!!!

Roy