Beste leden, nog vóór de nieuwe nieuwsbrief van februari twee kleine herinneringen en twee mededelingen:

  1. Ons eerste elftal speelt aanstaande zondag THUIS om half drie de competitiewedstrijd tegen OVCS. OVCS staat vierde en heeft 8 punten meer dan Urmondia. Urmondia heeft een goed trainingskamp gehad en is niet tevreden met minder dan drie punten. Zondag zullen we het weten, tot dan. 14.30 uur.
  2. Zaterdag spelen de Vets uit in Spaubeek. 17.00 uur. Zaterdag om 15.00 uur is de kinderbingo. Vriendjes/vriendinnetjes zijn welkom en moeders, oma’s evenzo. Het kienen voor de kinderen is gratis en de frietjes/snacks na afloop eveneens!
  3. Daniek Penners, lid van de U19, is afgelopen maandag geslaagd voor het diploma verenigingsscheidsrechter. Wij zijn er trots op dat Daniek het diploma gehaald heeft. Dank ook aan Ed Schaeken die namens de vereniging als scheidsrechterbegeleider functioneerde. Daniek proficiat en Ed bedankt! Daniek zal wedstrijden van de jeugd fluiten. Goed voorbeeld doet volgen, wie is de volgende?
  4. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Volgende week zult u allen een vragenlijst ontvangen. Wij hopen onze leden en ouders van de jongere jeugd met deze vragenlijst te kunnen enthousiasmeren tot een tweetal vrijwilligersopdrachtjes per jaar.

Voorbeeld van afbeelding