AVG Privacywetgeving

Bij VV Urmondia gaan we altijd zeer bewust en zorgzaam om met je persoonlijke gegevens. Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ingegaan. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers te beschermen.
Ons streven naar privacy is niet veranderd. We stellen immers nog steeds alles in het werk om ervoor te zorgen dat je je persoonsgegevens in alle veiligheid aan ons kan blijven toevertrouwen.
We willen dat je gemakkelijk kan begrijpen wat jouw rechten en onze verplichtingen zijn. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe wij je persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, bewaren, delen en beschermen. Je kan ook op elk moment vragen om je gegevens niet meer te gebruiken of om ze in een eenvoudig leesbaar formaat te ontvangen.
Wil je hier meer over weten? Dat kan! Wij hebben al deze informatie verzameld in onze Privacyverklaring die HIER kan vinden.
Wil je liever geen berichten meer ontvangen over onze vereniging? Geen probleem! Je kan zelf kiezen om je uit te schrijven door te klikken op de uitschrijflink die in elke nieuwsbrief die je ontvangt, is opgenomen.