/
  • Wedstrijdverslag CONVENTUS’03 - URMONDIA

   Van laagvlieger Conventus had Urmondia weinig te duchten. Toch slaagden de mannen uit Maria Hoop / Koningsbosch er in om een puntje te scoren in dit matige voetbalpotje.

   In de vijfde minuut was het Conventus dat gevaarlijk was. Het schot van “good old “ Kay Peusen ging via de paal naast. Even laat was het Maikel Smeets die dit “wapenfeit” kopieerde en ook via de paal naast schoot.

   Met goed aanvalsspel probeerde Urmondia op voorsprong te komen maar de ballen gingen net naast of over het Conventusdoel.

   In de 20ste  minuut was het Rens Fasen die Urmondia voor een achterstand behoedde. Hij tikte het schot van wederom Kay via de lat over het doel.

   Even later had Sem Penners Urmondia op voorsprong moeten zetten. Helaas werd zijn kopbal door de jeugdige (17 jaar) Milan Laumen vakkundig gekeerd. Even later ging een vlammend schot van diezelfde Sem via de paal naast.

   Dit was het laatste wapenfeit voor de rust.

   Direct na rust was het “laatste man” Paul Wolfs die uit een hoekschop Conventus op voorsprong zette, 1-0.

   Even later, we noteren de 55ste minuut was het Stef Pisters die de gelijkmaker scoorde, 1-1.

   Urmondia bleef jagen op de 1-2 maar de voorwaartsen en middenvelders waren niet bij machte om het, met man en macht verdedigende Conventus, te doen wankelen. En kwam er al een Urmondiaan door de hechte verdediging, dan stond er nog altijd Milan Laumen die zijn doel verder schoon hield.

   Jammer van de gemiste kans om de koppositie over te nemen daar Slekker Boy’s drie punten morste bij O.V.C.S.

   Volgende week een nieuwe kans, thuis tegen het sterke RIOS’31.

    

   Opstelling Urmondia; Rens Fasen, Joep Westbroek; Joshua Dijks; Roy Demandt; Mattie Janssen; Patrick Smeets; Koen Rademakers; Sem Penners; Maikel Smeets; Ferry Stassen (Gyan Willems); Stef Pisters;

  rfwbs-slide