/
  • Het was weer eens zo’n wedstrijd waarin niets lukte. Anders dan de 4-0 uitslag doet vermoeden, was het Urmondia dat in de eerste helft kans na kans kreeg en royaal op voorsprong had moeten staan.

   In de 15de minuut een mooie aanval opgezet door Job Cox die, met  Florian Emurlahi  als tussenstation, Maikel Smeets in scoringspositie bracht. Zijn schot werd echter klasse gekeept door Dario Armani.

   De eerste de beste aanval van Neerbeek was echter wel raak. Het was Vincent Borger die Joey Jansen aftroefde en Neerbeek op voorsprong kopte, 1-0.

   Urmondia bleef de aanval zoeken maar goed keeperswerk van Dario en schoten net over of naast het doel van Neerbeek leverde geen gelijkmaker op. Het was Neerbeek dat zelfs op 2-0 kwam door een goed schot van wederom Vincent Borger.

   Na een half uur spelen werd de geblesseerde Patrick Smeet vervangen door Sem Penners. Urmondia had nog steeds een overwicht maar geen geluk. Zo werd de bal na een goede actie van Stef Pisters van de lijn gehaald en even later zag Sem zijn schot gekeerd door de uitblinkende Neerbeek keeper.

   Vlak voor rust ging doelman Joey royaal in de fout door de bal in de voeten te spelen van Bo Curfs, die met dit buitenkansje wel raad wist en de 3-0 liet aantekenen.

   Dit was tevens de ruststand.

   Direct na het beginsignaal van de tweede helft een mooie actie van Florian die Maikel in scoringsposities bracht. Helaas ging zijn schot net naast. Even later werd een inzet van Sem wederom van de lijn gehaald. Door deze tegenslagen verdween het geloof in een beter resultaat met de minuut. De doorgevoerde wissels brachten helaas niet het gewenste resultaat en bleef de nul voor de uitspelende ploeg op het scorebord staan.

   Een schot van Cas Caenen van buiten de 16 meter was Joey te machtig en de geflatteerde eindstand van 4-0 was een feit.

   Snel vergeten deze wedstrijd en alle focus verleggen naar de wedstrijd op Pinkstermaandag tegen de kersverse kampioen R.K.U.V.C.  Hopelijk zetten onze mannen dan een goed resultaat neer zodat het afsluitende feestje met een positief gevoel gevierd kan  worden.

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen,  Niels Cortenraad (Funs Marx); Robin van de Wal; Mattie Janssen; Joep Westbroek; Patrick Smeets (Sem Penners); Job Cox (Gyan Willems);  Maikel Smeets; Koen Rademakers; Stef Pisters (Ferry Stassen); Florian Emurlahi (Bas Greefkens);

    

  rfwbs-slide