/
  • Wedstrijdverslag R.K.U.V.C. - URMONDIA

   Onder een lekker winterzonnetje en gadegeslagen door veel toeschouwers werd gestart met de eerste wedstrijd van het jaar 2024 n.l.  R.K.U.V.C. – Urmondia.

   Urmondia met Sem Penners weer in de gelederen speelde vol op de aanval maar schoten van Stef Pisters en Maikel Smeets leverden geen resultaat op. Steeds stond een U.V.C. been in de lijn van het schot of de bal werd een prooi voor de goed keepende U.V.C. doelman.

   Ook de thuisclub speelde aanvallend waardoor het een leuke eerste helft werd. Alleen doelpunten ontbraken.

   Ruststand: 0-0.

   Al direct na het beginsignaal van de tweede helft een domper voor Urmondia. Een vrije trap vanaf zeker 30 meter, genomen aan de rand van de zijlijn, zeilde over alles en iedereen heen in de linkerbovenhoek en Urmondia stond achter, 1-0.

   In de 65ste minuut de tweede domper. Max Jacobs speelde zich mooi vrij en scoorde beheerst de 2-0.

   Het geloof in een beter resultaat verdween als sneeuw voor de zon. Enkele wissels ten spijt, was Urmondia niet meer bij machte om nog verandering in de stand aan te brengen.

   Een zure nederlaag derhalve.

   Donderdag a.s. de gelegenheid om het blazoen weer op te poetsen, als de inhaalwedstrijd tegen ARGO tenminste niet weer wordt afgelast.

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen, Niels Cortenraad; Roy Demandt (Florian Emulrahi); Robin van de Wal;  Joep Westbroek;  Patrick Smeets (Job Cox); Koen Rademakers; Sem Penners;  Maikel Smeets; Stef Pisters; Ferry Stassen (Gyan Willems).

    

    

  rfwbs-slide