/
  • Wedstrijdverslag S.V.E. - URMONDIA

   In het begin van de eerste helft liet een dominant Urmondia,  S.V.E. alle hoeken van het veld zien.

   Al in de tweede minuut was het Gyan Wilms die de 0-1 liet aantekenen. Hij was attent toen de S.V.E. doelman een Urmondia-schot niet onder controle kreeg en hij de losgelaten bal koelbloedig in het S.V.E. doel plaatste, 0-1.

   Even later was het diezelfde Gyan die zijn mooie voorzet in een doelpunt zag worden omgezet door Ferry Stassen, 0-2. Het was wachten op het volgende Urmondia doelpunt tegen deze zwakke tegenstander.

   Een vrije trap voor de mannen uit Einighausen leek de spanning echter terug te brengen. Een goede actie van Rens Fasen voorkwam dit echter.

   Nu was het weer Urmondia dat het voortouw nam en het was wederom Gyan die gevaar stichtte voor het S.V.E. doel. Helaas spatte zijn vlammende schot tegen de paal uiteen.

   Na een half uurtje spelen konden we de 0-3 noteren. Een mooie aanval, opgezet door wederom Gyan, bracht Maikel Smeets in stelling. Hij faalde niet en scoorde beheerst de 0-3.

   Ruststand: 0-3.

   Het was reeds vaker voorgekomen dat Urmondia royaal voorstond met de rust. Steeds weer werd het dan toch weer onnodig spannend. Het zou ons toch niet weer overkomen. Zeker niet nadat direct na aanvang van de tweede helft de stand op 0-4 werd gebracht. Een pass van Koen Rademakers werd door Ferry bekwaam afgerond.

   Tijd dus om ook de reservisten speelminuten te laten maken en de met blessures spelende mannen wat rust te geven. Zo werden achtereenvolgens Sem, Joep, Ferry, Koen en Maikel vervangen door Marco, Stef, Mik, Jelle en Max. Helaas kwam dit het spelpeil niet ten goede en kon S.V.E. min of meer terug in de wedstrijd komen.

   In de 75ste minuut was het Luc Jessen die Rens kansloos liet. Dat dit in duidelijke buitenspelpositie was werd door de 17-jarige arbiter Janssen echter genegeerd. Even later was het Bram Doorneveld die met een mooie lob de 2-4 liet aantekenen. Het zou toch niet???

   Gelukkig werd het niet meer spannend en werd de wedstrijd kalm uitgespeeld en konden weer 3 punten worden bijgeschreven.

   Volgende week zondag de wedstrijd tegen slotlicht A.V.C. Men is gewaarschuwd want dat was SC Leeuwen destijds ook en we weten nog hoe dat destijds is afgelopen.

    

   Opstelling Urmondia; Rens Fasen, Joep Westbroek (Stef Pisters); Joshua Dijks; Mattie Janssen;  Roy Demandt; Gyan Wilms; Patrick Smeets; Koen Rademakers (Mik Smeets); Sem Penners (Marco Croonen); Maikel Smeets (Max Fasen; Ferry Stassen (Jelle Houtvast);

  rfwbs-slide