/
  • Wedstrijdverslag SLEKKER BOY’S - URMONDIA

   Blijkbaar zit ons vlaggenschip momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Evenals afgelopen zondag konden onze mannen ook tegen Slekker boys  geen potten breken.

   Al vroeg in de wedstrijd keek Urmondia tegen een 1-0 achterstand aan toen de geheel vrijstaande Rick Penners ongehinderd kon inkoppen. Rob Janssen, die de plaats van de verhinderde Joey innam, was kansloos.

   Even leek Urmondia nog terug in de wedstrijd te komen maar de 1-1 van Melvin Schmitz werd wegens buitenspel afgekeurd.

   Na een half uur spelen was het Alex Wolters die geheel vrij staand kon inkoppen, 2-0. Ook nu was Rob kansloos.

   Rust, 2-0;

   Na de rust werd er fors gewisseld. Mattie Janssen en Marco Croonen waren reeds in de rust vervangen door Roel Wagemans en Roy Demandt. In de 55ste minuut was het Rick van der Gugten die geblesseerd het veld moest verlaten. Zijn vervanger was Jelle Houtvast.

   Even later was het Patrick Smeets die het veld moest ruimen voor Dylan Huntjens. Urmondia kwam iets meer aan de bal, maar gevaar voor het Slekker Boys doel leverde dit niet op. Het was Rick Penners die, met een hoog schot vanaf de middellijn,  Rob Janssen verraste en de 3-0 liet aantekenen. Vijf minuten later was het Alex Wolters die de 4-0 scoorde. Zijn strak schot in de 65ste minuut was voor keeper Rob “te strak”.

   In de 70ste minuut was het Ryan Klinkenberg die Sem Penners kwam vervangen en hij deed dit naar behoren.

   Slekker Boys was tevreden met de 4-0 stand en voetbalde de wedstrijd rustig uit naar het einde. Urmondia wilde wel, maar kon niet.

   Voor het enige “hoogtepunt”, zorgde Roel Wagemans. Hij was het die met een hard schot de goed leidende jonge arbiter Dhr Khalaf, KO schoot. Gelukkig werd de scheids vakkundig opgelapt, waarna hij meteen de wedstrijd tot het verleden floot.

   Hopelijk kunnen de Urmondianen de resterende vier wedstrijden het tij nog keren, te beginnen a.s. zondag tegen IVS.

  • DE FOTO'S

   Hier enkele foto's van deze wedstrijd

  rfwbs-slide