/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA - CONVENTUS’03

   De eerste 35 minuten was Urmondia de aanvallende partij maar echte doelkansen bleven uit. Zo was Marco Croonen niet erg gelukkig met zijn afstandsschoten. Ook een schot van Koen Rademakers ging net over het Conventusdoel.

   Een goed genomen vrije trap van onze specialist in deze, Patrick Smeets, schampte de paal aan de verkeerde kant van het doel en bleef de stand 0-0.

   In de 35ste minuut een gevaarlijke uitval van Conventus welke voor billen knijpende situaties zorgde voor het Urmondia doel. Diverse inzetten van de Conventus aanvallers werden met pijn en moeite tegen gehouden door de Urmondia verdedigers met keeper Joey Janssen aan het hoofd hier van. Was even eerder de paal die Conventus hielp, nu was het aan de andere kant de paal die Urmondia voor een achterstand behoedde.

   Vlak voor de rust had Stef Pisters de 1-0 op zijn schoen maar de jonge, 16 jarige Conventusdoelman Milan Laumen was hem de baas.

   Ruststand: 0-0.

   Direct na de thee was het Sem Penners die zijn talenten toonde, maar het was wederom Milan Laumen die de 1-0 voorkwam.

   Na de dubbele wissel van Marco Croonen en Rens Fasen ten faveure voor “good old” Roel Wagemans en Dylan Huntjens was het in de 70ste minuut dan eindelijk raak. Een goed actie van Stef Pisters waarbij de bal via de paal terug in het veld sprong was het Maikel Smeets die zich dit buitenkansje niet liet ontgaan en simpel de 1-0 kon intikken.

   Nadat diezelfde Maikel in de 75ste minuut net naast schoot, werd hij gewisseld voor Melvin Schmitz. Urmondia bleef de bovenliggende partij en Conventus kon niets anders doen dan verdedigen.

   Tien minuten voor tijd was het Koen Rademakers die, via een prima actie, Stef Pisters in stelling bracht die deze actie wel wist te waarderen en de 2-0 eindstand op het scorebord bracht.

   Al met al een verdiende overwinning. Jammer van afgelopen zondag, want dan was de derde plaats en het spelen van de nacompetitie nog binnen bereik geweest.

   a.s. Pinkstermaandag de laatste competitiewedstrijd, uit, tegen SC Leeuwen.

  rfwbs-slide