/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA -O.V.C.S.

   Urmondia leek deze middag een gelijkwaardige tegenstander getroffen te hebben.  Het spel golfde op en neer zonder noemenswaardige kansen voor beide teams. In de 10de minuut toonde Urmondia wat meer initiatief hetgeen meteen resulteerde in enkele kansen. Een mooie kopbal van Maikel Smeets belandde op de lat en een fraai schot van Ferrij Stassen belandde op de paal. O.V.C.S ging nu wat meer in de aanval hetgeen leidde tot een strak genomen vrije trap die door onze pappa in spé Joey Janssen knap onschadelijk werd gemaakt. Het spelbeeld wisselde voortdurend. Dan was het Urmondia dat ten aanval trok en dan weer O.V.C.S.

   Tot de 35ste minuut. Een hoekschop, genomen door Sem Penners, bracht zoveel verwarring in de O.V.C.S. achterhoede dat Devon Stassen de bal in eigen doel kopte, 1-0.

   Urmondia bleef drukken, maar een vijftal hoekschoppen leverden behalve veel gevaar geen doelpunten op.

   In de 40ste minuut was het raak. Een mooie aanval over 4 schijven (Dennis Croonen, Stef Pisters en Sem Penners) bood Ferry Stassen een niet te missen kans, 2-0.

   Dit was tevens de ruststand, 2-0.

   Meteen na de rust een mooie kans voor Ferry maar de bal belandde in het zijnet.

   Direct hierna, we noteren de 50ste minuut, belandde een mislukt schot van Patrick Smeets voor de voeten van Sem Penners en die wist met deze “misser” wel raad en scoorde beheerst de 3-0.

   De wedstrijd was gespeeld en kregen de reserves nog ruimschoots de kans hun talenten te tonen.

   Los van een terecht, wegens buitenspel, afgekeurd doelpunt van Ferry waren er nog weinig hoogtepunten te aanschouwen. O.V.C.S. kon niet meer en Urmondia hoefde niet meer.

   De rustig leidende scheidsrechter, Dhr. Jaminon, zag dat het goed was en floot voor het einde. Een verdiende uitslag voor Urmondia.

   Volgende week de uitwedstrijd tegen Susterse Boy’s. Let op: aanvangstijdstip is een half uur eerder, n.l. 14.00 uur.

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen, Joep Westbroek; Roy Demandt;  Mattie Janssen (Rens Faasen); Dennis Croonen; Patrick Smeets (Rim Smeets); Koen Rademakers; Maikel Smeets (Max Faasen); Sem Penners; Stef Pisters (Gyan Willems); Ferry Stassen;

  rfwbs-slide