/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA - R.K.A.V.C.

   Voordat de supporters het goed en wel in de gaten hadden stond Urmondia al op voorsprong. Het was Sem Penners die een mooie voorzet op waarde wist in te schatten. Koel omspeelde hij doelman Dennis van der Hurck en plaatse  de bal in het verlaten R.K.A.V.C. doel, 1-0.

   Na een kwartiertje de eerste aanval van de mannen uit Asenray. Jammer voor hun ging het schot van Ben Hoop via de paal naast.

   Vijf minuten later scoorde Sem zijn tweede treffer, helaas in buitenspel positie. De hierop volgende counter van R.K.A.S.V belandde wederom op de paal.

   In de 35ste minuut een mooie voorzet van Joep Westbroek. Het was Stef Pisters die de bal hieruit in het netje deponeerde, 2-0.

   Direct hierna was het R.K.A.S.V. dat weer gevaarlijk counterde. Gelukkig voor Urmondia was het Rens Fasen die attent pareerde.. Vlak voor het verstrijken van de eerste helft was er nog een mooi een tweetje tussen de gebroeders Smeets.

   Het was Maikel die de assist van broer Patrick wist om te zetten in een 3-0 voorsprong.

   Ruststand: 3-0.

   De supporters hadden huns rustpilsje nog niet geheel leeggedronken of het stond al 4-0. Het was wederom Sem die scoorde uit een mooie assist van Stef.

   De tijd leek rijp voor een aantal wissels. Sem Penners en Patrick Smeets werden vervangen door Marco Croonen en Jelle Houtvast.

   Niet veel later bracht Ben Hoop uit een strafschop de 4-1 op het scorebord. Hierna werd Maikel Smeets vervangen door Ferry Stassen. Iedereen dacht dat nu de zege niet meer in gevaar zou komen en de uitslag nog wou worden uitgebreid. Nadat een mooie vrije trap, genomen door Marco, op onnavolgbare wijze door Dennis van de Hurck uit het R.K.A.S.V. doel werd geranseld was het wederom Ben Hoop die R.K.A.S.V. nog hoop bood op een gunstiger resultaat. Subliem schoot hij uit een vrije trap raak, 4-2. Met nog 10 minuten op de klok geloofden de mannen uit Aesenray er weer in maar de 4-3 gescoord door Tom Cox kwam te laat om nog een puntje mee naar huis te kunnen nemen.

   Na afloop enig gemor bij alles wat  Urmondia een warm hart toe draagt. Hoe kan het toch dat Urmondia na een geruststellende voorspong toch weer min of meer in de problemen komt. Hier zal intern best wel over hesproken gaan worden.

   Al was het niet bijster mooi deze zondag, toch kunnen er weer 3 punten worden bijgeschreven en zijn we zelfs een plekje opgeschoven in de stand en staat het team nu op de tweede plaats. 2 punten minder dan Slekker Boy’s maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week de uitwedstrijd tegen Conventus’03 uit Maria Hoop / Koningsbosch.

   Vermeld mag nog worden dat de wedstrijd werd geleid door Dhr. Thans, die dit naar behoren deed!

    

   Opstelling Urmondia; Rens Fasen, Joep Westbroek; Joshua Dijks; Roy Demandt; Mattie Janssen; Gyan Wilms; Patrick Smeets (Jelle Houtvast); Koen Rademakers; Sem Penners (Marco Croonen); Maikel Smeets (Ferry Stassen); Stef Pisters;

    

    

  rfwbs-slide