/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA – R.K.U.V.C.

   Spelertje van de week Jur van de Wal uit de JO07, gaf de selectie het goede voorbeeld en scoorde prima en in een keer de openingstreffer.

   Het werd al meteen duidelijk dat R.K.U.V.C.  geen cadeautjes wilde uitdelen. In het eerste half uur van de wedstrijd waren beide ploegen aan mekaar gewaagd en werden aan beide kanten geen noemenswaardige kansen gecreëerd.

   De eerste en enige kans werd genoteerd in de 30ste minuut. Een afgemeten voorzet van Patrick Smeets op Florian Emurlahi werd door laatstgenoemde doeltreffend afgerond, 1-0.

   Dit was tevens de ruststand.

   Na de rust werden Patrick Smeets en Stef Pisters vervangen door Ferry Stassen en Sem Penners. Toch moesten de toeschouwers wachten tot de 75ste minuut voor het volgende hoogtepunt. Het was Sem Penners die zijn schot via de voortreffelijke keeper van R.K.U.V.C. Pascal Beenkes en de lat terug het veld in zag springen. Vijf minuten later zag Ferry Stassen zijn inzet tot twee keer toe gekeerd worden door diezelfde Pascal.

   Even later het, bijna traditionele, Joey flatertje. Hij liet zich zeer gemakkelijk de bal ontfutselen in het vijf metergebied. Gelukkig leidde dit niet tot een tegendoelpunt maar wel voor een blessure voor diezelfde Joey. Gelukkig kon hij worden opgelapt en kon hij de wedstrijd verder uitspelen.

   Al met al een verdiende overwinning  voor Urmondia op de kampioen van 2024.

   Na afloop een, door de spelers, goed verzorgde Barbecue welke zorgde voor een mooie afsluiting van het seizoen 2023/2024 wat betreft de thuiswedstrijden.

   Rest nog de laatste uitwedstrijd uit tegen Woander Forest a.s. zondag.

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen,  Roy Demandt; Robin van de Wal; Mattie Janssen (Niels Cortenraad); Joep Westbroek; Patrick Smeets (Sem Penners); Job Cox;  Maikel Smeets (Gyan Willems); Koen Rademakers; Stef Pisters (Ferry Stassen); Florian Emurlahi (Bas Greefkens);

  rfwbs-slide