/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA – ROOSTEREN

   Vandaag was Dax Gulikers verkozen tot spelertje van de week en dat deed hij buitengewoon goed. Hij had slechts een doelpoging nodig om de doelman van Roosteren te passeren en zo het goede voorbeeld te geven aan Urmondia 1.

   En de mannen van Urmondia 1 hadden dit signaal goed opgepakt en gaven de nummer drie van de ranglijst geen kans.

   Al in de 10de minuut een goede aanval van Urmondia opgezet door Joep Westbroek die Florian Emurlahi bediende. Diens voorzet werd door Koen Rademakers goed ingeschoten doch het schot werd door een Roosterenbeen geblokt.

   Niet veel later was het wederom Joep die aan de basis stond van de openingstreffer. Zijn voortreffelijke pass werd door Stef Pisters omgezet in een 1-0 voorsprong.

   Vijf minuten later was het diezelfde Stef die een pass van Koen doeltreffend wist af te ronden en de stand naar een 2-0 voorsprong tilde. Het was Koen die direct hierna een prima pass van Ferry Stassen net naast het Roosterendoel zag verdwijnen.  In de 25ste minuut een goede actie van Florian die Maikel Smeets de kans bood op de 3-0.  Helaas ging de bal net naast het Roosterendoel.

   Deed Roosteren dan niets? Inderdaad, heel weinig. Het eerste en enige gevaarlijke schot geschiedde in de 35ste minuut. Het was evenwel doelman Joey die het schot vakkundig onschadelijk maakte,

   Ruststand: 2-0.

   Na de rust eenzelfde spelbeeld. Urmondia dominerend en Roosteren verdedigend. Onbegrijpelijk dat dit team derde staat in de rangschikking, of was Urmondia zo goed. Laten we het houden op het laatste.

   Achterin stond het solide blok Robin van de Wal en Mattie Janssen geen kansen toe aan de aanvallers van Roosteren

   In de 60ste minuut was het Florian die een goede pass van Maikel Smeets op waarde wist te beoordelen en simpel de 3-0 scoorde.

   Tijd voor de wissels. Zo werden Stef, Florian en Maikel bedankt voor de bewezen diensten en vervangen door Bas Greefkens, Funs Marx en Gyan Willems.

   In de 40ste minuut lanceerde Bas Funs die aan een indrukwekkende solo begon en met buitenkant rechts de doelman van Roosteren kansloos liet en de 4-0 eindstand op het scorebord bracht.

   Al met al een dik verdiende overwinning en wie weet wat er verder nog in het vat zit. Nu een weekje vakantie en dan op naar de drie laatste competitie wedstrijden tegen de top drie, te beginnen op zondag 12 mei uit tegen Neerbeek.

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen,  Ferry Stassen; Robin van de Wal; Mattie Janssen; Joep Westbroek; Patrick Smeets; Job Cox;  Maikel Smeets (Bas Greefkens); Koen Rademakers; Stef Pisters Funs Marx; Florian Emeurlahi (Gyan Wilms);

  rfwbs-slide