/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA – SC LEEUWEN

   De uitgedunde selectie van Urmondia (Mattie Janssen en Ferry Stassen ontbraken) trok meteen ten aanval hetgeen reeds in de 5de minuut resultaat opleverde. Een mooi pass van Maikel Smeets op Sem Penners werd door laatstgenoemde omgezet in een 1-0 voorsprong.

   Na een kwartier spelen een mooie aanval tussen Stef Pisters, de uit Irak teruggekeerde Sem Schepers en Sem Penners. Helaas wist Sem P. deze mooie aanval niet te bekronen met een treffer. De Leeuwendoelman was hierbij een sta in de weg. Ook kwam hij als overwinnaar uit de strijd uit de scrimmage welke volgde uit de aansluitende hoekschop.

   In de 20ste minuut weer een mooie aanval op het Leeuwendoel. Stef Pisters had de hoek voor het uitzoeken, maar helaas koos hij voor de verkeerde en zag hij zijn schot via de paal naast gaan.

   De gebroeders Smeets zaten vandaag prima in de wedstrijd en het was Maikel die vlak voor de rust de 2-0 liet aantekenen, dit uit een mooie voorzet van Sem Penners.

   Tien minuten na de rust kreeg Urmondia een vrij trap na een overtreding op Koen Rademakers. Patrick Smeets zag zijn mooie schot echter gekeerd door de lat van het Leeuwen doel.

   De kansen voor Urmondia regen zich aan een doch deze waren niet besteed aan onze aanvallers. De ene na de andere kans werd gemist. In de 35ste minuut een mooie pass van Sem P. op Sem S. Helaas kopte Sem S. over het Leeuwendoel.

   Even later was het toch raak voor Urmondia. Een mooie pass van Sem Schepers op Maikel Smeets belandde via een Leeuwenspeler in het doel en het was 3-0. Maikel werd bedankt voor zijn inbreng en werd gewisseld voor Max Fasen. Ook Joshua Dijks werd vervangen en wel door Ryan Klinkenberg.

   Vlak voor het einde nog een mooie kans voor Max, maar zijn schot ging net naast de verkeerde kant van de paal.

   Deed SC Leeuwen dan niets? Nee, niet veel. Het enige wapenfeit was een goed genomen vrije trap maar deze werd prima gestopt door Joey Janssen, zodat de eindstand 3-0 bleef voor Urmondia.

   Het is twijfelachtig of het kampioenschap er nog in zit, maar een tweede plaats behoort zeker nog tot de mogelijkheden. We moeten de laatste 5 wedstrijden dan wel in winst omzetten. Wie weet??!!

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen, Joep Westbroek; Roy Demandt; Joshua Dijks (Ryan Klinkenberg); Gyan Willems; Patrick Smeets; Koen Rademakers; Maikel Smeets (Max Fasen); Sem Penners; Stef Pisters; Sem Schepers..

  rfwbs-slide