/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA - SUSTERSE BOY’S

   Allereerst de felicitaties voor het bruidspaar Rens en Anouk die gisteren het ja-woord aan elkaar gaven. De gehele selectie was uitgenodigd om dit feest op de zaterdagavond voor deze wedstrijd “luister” bij te zetten hetgeen ze, blijkbaar tot in de kleine uurtjes,  gedaan hebben. Het was dus afwachten hoe de spelers zich op deze zonnige zondagmiddag zouden presenteren.

   Het eerste half uur was niet geweldig. De Urmondianen speelden blijkbaar met “zware” benen en ook waren de meeste “koppies” niet fris.

   Al in de tiende minuut een goede aanval van de Boy’s. Gelukkig ging de actie van Dylan Bongers net over het Urmondia-doel. In de twintigste minuut bezorgde gestuntel in de achterhoede dezelfde Dylan weer een goede scoringskans maar ook nu wist hij het net niet te doen bollen. Deze nr. 7 van de Boy’s bezorgde ons vorig seizoen een 2-4 nederlaag door drie keer te scoren. Het zou toch niet weer zo’n middag worden.

   Na een half uurtje kwam Urmondia iets beter in zijn spel en konden we de eerste Urmondia actie  noteren. Een pass van Sem Penners werd door Maikel Smeets net naast het Boy’s doel geschoten. Even later weer een mooie aanval maar het vlammende schot van Koen Rademakers werd knap gestopt door doelman Quinten Denis.

   In de 40ste minuut werd de niet geheel fitte Patrick Smeets gewisseld voor Ferry Stassen.

   Vlak voor rust was het eindelijk raak voor Urmondia. Sem Penners bood Sem Schepers een niet te missen kans en laatstgenoemde miste niet en scoorde beheerst de 1-0. Dit was tevens de ruststand.

   Na de thee een agressiever Urmondia. Joshua Dijks was in de kleedkamer achter gebleven en vervangen door jeugdspeler Mik Smeets.

   Vrij snel na het eerste fluitsignaal was het Sem Penners die met een mooie pass Stef Pisters vrij voor de Boy’s keeper zette. Helaas voor Stef was Quinten hem de  baas.

   Een paar minuten later kreeg Stef op bijna identieke wijze een herkansing en nu was het wel raak, 2-0.

   In de 60ste minuut een strakke voorzet van Stef op het hoofd van Maikel Smeets wiens kopbal met veel moeite gestopt werd door Boy’s doelman Quinten. Volgens velen achter de doellijn, maar helaas kon de goed leidende scheidsrechter Dhr. Mulder geen gebruik maken van de doellijntechnologie. Inmiddels was de moegestreden Sem Schepers vervangen door Ken Hendriks die dit naar behoren deed. Temeer daar Ken er in de ochtenduren al een wedstrijd met het tweede elftal had opzitten. Knap van Ken.

   Stef had de smaak inmiddels te pakken gekregen en had enkele mooie acties, maar die had de doelman van de Boy’s ook.

   In de 37ste minuut de mooiste aanval van de middag. Een wervelende aanval tussen Gyan Willems, Ferry Stassen en Sem Penners werd door Maikel Smeets vakkundig afgerond, 3-0.

   Vlak voor tijd nog een solo van Ferry welke iets te lang werd doorgevoerd en zodoende geen treffer opleverde en 3-0 ook de eindstand betekende.

   Volgende week geen competitie.

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen, Joep Westbroek; Roy Demandt; Joshua Dijks (Mik Smeets); Gyan Willems; Sem Schepers (Ken Hendriks Patrick Smeets (Ferry Stassen); Koen Rademakers; Maikel Smeets; Sem Penners; Stef Pisters;

    

  rfwbs-slide