/
  • Wedstrijdverslag URMONDIA - SV ARGO

   Nadat spelertje van de week,  de 7 jarige Travis Bours  spelend in de JO09 van UBC, de doelman van ARGO het nakijken had gegeven kon het talrijk opgekomen publiek zich opmaken voor de wedstrijd Urmondia – SV ARGO.

   Beide supporterskampen moesten wachten tot de 20ste minuut voordat de eerste noemenswaardige actie zich voordeed. Het was Florian Emulrahi die Maikel Smeets in scoringpositie bracht, maar laatst genoemde maaide royaal over de bal heen. Weg kans, en wat naderhand bleek ook de enige kans voor Urmondia.

   Even later geklungel in de achterhoede van Urmondia. Het was Sem Schrooten die dit geklungel met een strak schot afstrafte en Urmondia keek tegen een 0-1 achterstand aan. SV ARGO bleef de betere partij en Urmondia was onherkenbaar.

   Na de rust betrad Urmondia met vier nieuwe spelers de speelweide. Maikel Smeets, Florian Emulrahi, Funs Marx en Koen Rademakers waren in het kleedlokaal achtergebleven ten faveure van Stef Pisters, Mik Smeets, Ferry Stassen en Gyan Willems. Helaas bleef het spelniveau ook nu ver beneden de norm en was het SV ARGO dat bleef domineren.

   Werd eerst nog de 0-2 afgekeurd wegens buitenspel, in de 25ste minuut kwam deze tussenstand toch op het scorebord, Verantwoordelijk hiervoor was wederom Sem Schrooten. Tien minuten later werd het zelfs 0-3 toen Kay Colaris zijn hoekschop rechtstreeks in het Urmondiadoel zag belanden. Vijf minuten later was het Yord Conjour die met een vlammend schot de eindstand bepaalde op 0-4.

   Laten we het houden op een complete “0ff day” voor Urmondia, maar er zal zondag a.s. tegen Amstenrade uit een ander vaatje getapt dienen te worden om tot een acceptabel resultaat te komen.

    

   Opstelling Urmondia; Joey Janssen, Niels Cortenraad; Roy Demandt; Robin van de Wal; Joep Westbroek); Patrick Smeets; Koen Rademakers (Mik Smeets); Sem Penners;  Maikel Smeets (Ferry Stassen); Funs Marx (Gyan Willems); Florian Emulrahi (Stef Pisters);

    

  rfwbs-slide